Donald Glover skal spille en af verdens værste superskurke i film skrevet af Eddie Murphys søn

Donald Glover skal spille en af verdens værste superskurke i film skrevet af Eddie Murphys søn
Donald Glover. (Foto: Lionel Hahn/Getty Images)

Det bliver bred ymer og knæhøj karse, når Donald Glover endnu engang indtager Spider-Man-universet.

Senest var han at finde i rollen som Aaron Davis i ‘Spider-Man: Homecoming’, men denne gang bliver det nok noget lidt andet. Det melder The Hollywood Reporter.

Karakteren på tegnebrættet hedder Hypno-Hustler og stammer ikke så overraskende fra en Spider-Man-tegneserie fra 1970’erne, hvor disco-scenen havde kronede dage.

Skurkens borgerlige navn er Antoine Delsoin og leder en bande ved navn the Mercy Killers, hvor han bruger hypnose-teknologi til at begå kriminalitet.

Filmen, som stadig er uden titel, bliver produceret af Donald Glover selv og er skrevet af Myles Murphy, søn af Eddie Murphy, og kommer til at indfinde sig i Sony Pictures række af film, der indeholder superhelte og skurke associeret med Spider-Man, heriblandt film som ‘Venom’, ‘Venom: Let There Be Carnage’ og ‘Morbius’.

Det skal blive interessant at se, hvad Glover kan få ud af skurken, der førhen har medvirket på lister over værste superskurke. Men med den 38-årige amerikaners musikalske talent kan man håbe på, at det bliver med masser af fest og farver.

Det vides endnu ikke, hvornår filmen får premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af