Efter ‘Superman’ og ‘The Witcher’-exit: Henry Cavill har stor serie baseret på spil i sigte

Efter ‘Superman’ og ‘The Witcher’-exit: Henry Cavill har stor serie baseret på spil i sigte
Henry Cavill. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Henry Cavill kommer ikke til at spille Superman igen, kunne skuespilleren fortælle tidligere på ugen i forbindelse med omstruktureringerne i filmstudiet DC.

Til gengæld har han tilsyneladende allerede fundet sig en ny rolle i et stort anlagt projekt.

Ifølge The Hollywood Reporter er Cavill tilknyttet Amazon Prime Videos kommende serie baseret på krigsspillet ‘Warhammer 40,000’, som han både skal spille med i og producere.

Amazon er endnu ved at sikre sig rettighederne til det verdenskendte brætspil, så optagelserne går ikke i gang lige med det første. Ifølge The Hollywood Reporter er Cavills kontrakt dog mere eller mindre på plads.

Cavill har et blødt punkt for fantasy og har selv spillet og samlet på ‘Warhammer’-figurer.

På samme måde var han også stor fan af ‘The Witcher’-spillene, hvilket førte til hans rolle i den store Netflix-franchise. I oktober meddelte Cavill, at han forlod ‘The Witcher’, hvilket umiddelbart skete i forbindelse med, at han troede, han skulle gentage rollen som Superman.

Efter Cavills Superman-exit har flere fans bedt ham om at vende tilbage til ‘The Witcher’, men ifølge Variety er det et no go for Cavill, der allerede har givet rollen som Geralt af Rivia videre til Liam Hemsworth.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af