Henry Cavill vender ikke tilbage som Superman alligevel: »Det er ikke den letteste nyhed at dele«

Henry Cavill vender ikke tilbage som Superman alligevel: »Det er ikke den letteste nyhed at dele«
Henry Cavill i 'Batman v Superman: Dawn of Justice'. (Foto: PR)

Der er fuld tryk på hos superheltefilmstudiet DC i øjeblikket, efter at James Gunn og producer Peter Safran blev hyret til at opbygge et sammenhængende superhelteunivers, der kan måle sig med Marvel.

Arbejdet med at skabe et ensartet DC Extended Universe betyder også, at en del igangværende projekter har måtte lade livet.

I går aftes kom det således frem, at Henry Cavill alligevel ikke kommer til at vende tilbage som Superman. Det annoncerede skuespilleren ellers i slutningen af oktober, men i går konstaterede Cavill – noget slukøret – at hans tid som Superman var forbi.

»Jeg kommer ikke til at vende tilbage som Superman alligevel. Min tur til at bære kappen er forbi, men det, Superman står for, vil aldrig forgå. Efter at være blevet bedt om at annoncere min tilbagevenden i oktober af studiet forud for deres hyring (af Gunn og Safran, red.), er det ikke den letteste nyhed at dele, men sådan er livet«, skriver Cavill og fortsætter:

»Nogle gange skal der udskiftninger til, og det respekterer jeg. James og Peter har et univers, de skal opbygge. Jeg ønsker dem og alle involverede i universet held og lykke«.

Det må være et hårdt slag for Cavill, der altså nåede at varme sine fans op med sin tilbagevenden til den ikoniske rolle.

Han vinkede også farvel til sin hovedrolle i Netflix’ fantasyflagskib ‘The Witcher’ – tilsyneladende fordi han ikke kun være i front for begge franchises på én gang. Håbet om igen at spille Superman, har altså kostet ham dyrt.

James Gunn har i stedet annonceret, at han skriver på en film om en ung Superman i stedet. Det vides endnu ikke, hvem der skal spille superhelten.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af