Instruktør bag D.C.’s skrottede ‘Wonder Woman 3’ afliver rygter omkring exit

Instruktør bag D.C.’s skrottede ‘Wonder Woman 3’ afliver rygter omkring exit
Gal Gadot og Chris Pine i 'Wonder Woman 1984'. (Foto: Warner Bros. Pictures / DC Comics)

I sidste uge blev det endegyldigt offentliggjort, at D.C.’s tredje film i ‘Wonder Woman’-franchisen med Gal Gadot i hovedrollen (‘Wonder Woman’ og ‘Wonder Woman 1984’) havde fået kniven

Patty Jenkins havde sammen med Geoff Johns skrevet en version af ‘Wonder Woman 3’, som for nylig blev skrinlagt med begrundelsen om, at det var den forkerte retning for projektet. 

Nu afliver instruktør Patty Jenkins rygter om, at hun selv forlod projektet. 

»Da der begyndte at komme en negativ reaktion på, at ‘WW3’ ikke ville ske, begyndte den attraktive falske clickbait-historie om, at det var mig, der dræbte det eller forlod det, at sprede sig«, skrev Jenkins på Twitter, hvor hun delte en længere udtalelse. 

»Det passer simpelthen ikke. Jeg gik aldrig min vej. Jeg var åben over for at overveje alt, hvad jeg kunne blive bedt om. Det var mit indtryk, at der ikke var noget, jeg kunne gøre for at bevæge det fremad på dette tidspunkt«. 

Der er for tiden flere forandringer i gang i DC-universet, hvor Marvel-guldfuglene James Gun og Peter Safran for nylig blev hyret ind. 

Patty Jenkins kommenterer også på udviklingen i selskabet i Twitter-udtalelsen: 

»DC er tydeligvis begravet i ændringer, de er nødt til at lave, så jeg forstår at disse beslutninger er svære lige nu. Jeg vil ikke have, at det som har været en smuk rejse med WW (‘Wonder Woman’, red.) skal lande et negativt sted«. 

Jenkins gav i en anden Twitter-udtalelse desuden en opdatering på et andet projekt, hun har været tilknyttet – ‘Star Wars’-filmen ‘Rogue Squadron’, som hun forlod på grund af ‘Wonder Woman 3’, men blev inviteret til at genoptage arbejdet på, efter ‘Wonder Woman 3’ blev droppet. Dog er de konkrete planer for projekterne, hun fortæller hun har i udvikling hos Lucasfilm, fortsat uklare. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af