Adam Scott er tilbage som deprimeret cateringtjener i kultserie – se traileren til ‘Party Down’-reboot

Adam Scott er tilbage som deprimeret cateringtjener i kultserie – se traileren til ‘Party Down’-reboot
'Party Down'. (Foto: screenshot)

Der er gået 14 år siden komedieserien ‘Party Down’ kun fik et par enkelte sæsoner på skærmen. 

Nu vender den tilbage, og det samme gør dens løsslupne komediecast, der lover gensyn med navne som Adam Scott, Jane Lynch, Martin Starr, Ken Marino og Ryan Hansen. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den populære ‘Severance’-skuespiller genoptager sin rolle som Henry, i den oprindelige serie drømte om at spille skuespil, men arbejdede i det kaotiske cateringfirma Party Down for at tjene til dagen og vejen.

»Det var ikke sådan her, jeg havde forestillet mig mine 40’ere«, sukker han, som historien gentager sig selv i den nye sæsons trailer, hvor han af uvisse grunde ifører sig den gamle hvide skjorte og pink butterfly igen. 

I seriens første to sæsoner fulgte vi tjenernes vilde oplevelser, hvor hvert afsnit foregik til et event, der som regel løb komisk af sporet. 

Nu samles holdet 10 år senere til reunionfest, men det ene tager det andet, og pludselig samler de bakker og drinksshakere op på ny.

Jennifer Garner, Tyrel Jackson Williams og Zoë Chao og James Marsden slutter sig til det oprindelige casts navne. Derudover kan man vente gæsteoptrædener fra blandt andet ‘Abbott Elementary’-stjernen Quinta Bronson og en lang række andre amerikanske comedynavne. 

Serien har Scott Enbom som tovholder, mens Adam Scott og Paul Rudd er blandt dens executive producere.

‘Party Down’ sæson tre har premiere i USA 24. februar. Hvornår den får premiere på Disney+ i Danmark er endnu uvist.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af