Daniel Craig fortæller, hvordan han fik sin cameo i ‘Star Wars: The Force Awakens’

Daniel Craig fortæller, hvordan han fik sin cameo i ‘Star Wars: The Force Awakens’
Daniel Craig som stormtrooper i 'Star Wars: The Force Awakens'. (Foto: PR)

Daniel Craig går lige nu sin sejrsgang i Netflix-hittet ‘Glass Onion’, som er blevet streamet millioner af gange siden premieren i julen.

Men inden rollen som mesterdetektiven Benoit Blanc havde Craig en godt skjult rolle som Stormtrooperen FN-1824 i J.J. Abrams’ ‘Star Wars: The Force Awakens’.

I podcasten ‘Happy Sad Confused’ fortæller Craig, hvordan han fik den morsomme lille rolle, som han fik presset igennem, mens han var til kostumeprøver på Bond-filmen ‘Spectre’. Det skriver blandt andre Collider.

»Jeg elsker ‘Star Wars’. Jeg ville ikke have bedt om at være med i filmene, hvis jeg ikke var fan. Ben Dixon, som var instruktørassistent på de film, var også instruktørassistent på vores film (‘Spectre’, red.). Da jeg lavede kostumeprøve i Pinewood Studios, spurgte jeg, om jeg kunne få en rolle i filmen«, fortæller Craig og fortsætter:

»Den næste dag står jeg i et fucking stormtrooper-kostume. Jeg var nødt til at have dragten på hele dagen. Til sidst kunne jeg ikke mærke mine hænder. De stakkels mennesker er nødt til at have de dragter på i ørkenen. Kudos til dem. Jeg ville ikke have gjort det, hvis jeg havde været nødt til at tage til Tunesien«.

Daniel Craig er langt fra den eneste kendis, der har trukket i stormtrooper-dragten i tidens løb.

Folk som Ed Sheeran, Prins Harry, Tom Hardy og Karl Urban har alle optaget scener til den nye ‘Star Wars’-trilogi. Det er dog ikke alle cameos, der har fundet vej til de endelige versioner af filmene.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af