Dans, gråd og »hurra for røv og patter« i Cirkusrevyen – se den stjernespækkede trailer til ‘Dansegarderoben’

Dans, gråd og »hurra for røv og patter« i Cirkusrevyen – se den stjernespækkede trailer til ‘Dansegarderoben’
Ditte Hansen og Louise Mieritz' 'Dansegarderoben'. (Foto: Tine Harden / TV 2)

Der er høj stemning på scenen i Cirkusrevyen anno 1975, hvor en stribe af unge kvinder danser i takt – letpåklædte og med rensdyrører. Det står klart i traileren til den kommende TV 2-serie ‘Dansegarderoben’ fra Ditte Hansen og Louise Mieritz.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Man fornemmer dog hurtigt en mindre behagelig bagside af dansefesten, da kvinderne efterfølgende bliver bedt om at vende sig om og bøje sig ned foran et hold knipsende fotografer. 

‘Dansegarderoben’ fortæller om de kvinder der stod på scenen bag mandlige komikere og skuespillere i Cirkusrevyen, som udgør en mindre kendt del af revyhistorien.

I traileren møder vi hovedrollen Sussie (Marie Bach Hansen), der til sin mands modvilje (Jakob Oftebro) vælger at arbejde i stedet for at gå derhjemme. Derudover ses Andrea Heick Gadeberg, Marie Reuther og Olivia Joof og Mille Lehfeldt som pailletklædte kvinder, der må holde sammen i en verden drevet af VIP, der i denne sammenhæng står for »very important penis«.  

En af dem er Anders W. Berthelsens Preben Kaas, som vi får et glimt af i revyvisen ‘Hva’ skal vi med kvinder’, og da han uddeler et mandschauvanistisk »hip hip hurra for røv og patter« i garderoben.

‘Dansegarderoben’ får premiere på TV 2 og TV 2 Play 29. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af