En ny favorit til James Bond-rollen ser dagens lys

En ny favorit til James Bond-rollen ser dagens lys
Aaron Taylor-Johnson (til højre) med Bryan Tyree Henry i 'Bullet Train'. (Foto: Scott Garfield/Sony Pictures Entertainment)

Som bekendt takkede Daniel Craig forrige år af som Agent 007 med ‘No Time to Die’, der meget definitivt sluttede hans æra i majestætens tjeneste.

Nu har franchisens producere Barbara Broccoli og Michael G. Wilson så småt sat jagten ind på den næste Bond – og efter at alle fra Idris Elba til Tom Hardy har været nævnt de seneste år begynder en ny favorit at se dagens lys.

Puck News rapporterer, at Aaron Taylor-Johnson har mødtes med Barbara Broccoli, og at mødet »gik godt«.

Aaron Taylor-Johnson. (Foto: Jun Sato/WireImage)

Derfra og til at skuespilleren er hyret som Bond, er der selvfølgelig lang vej, men i november kunne The Sun også fortælle, at Taylor-Johnson havde aflagt en hemmelig audition og havde imponeret producerne, så om ikke andet må han lige nu vel nok betegnes som det mest kvalificerede bud på Craigs erstatning – med den indvending at det sagtens kan gå andre veje.

Den 32-årige brite Aaron Taylor-Johnson var senest med i ‘Bullet Train’ og er derudover kendt for film som ‘Kick-Ass 2’, ‘Tenet’ og ‘The King’s Man’.

Puck News bemærker dog, at han har andre store projekter på vej, Marvel-filmen ‘Kraven the Hunter’, hvor han har hovedrollen, og ‘The Fall Guy’ over for Ryan Gosling, hvilket kan gøre ham for kendt til at være et ideelt bud.

Lucien Laviscount i ‘Emily in Paris’. (Foto: Netflix)

Skal Bond-producerne gå efter et mindre etableret navn, er også Lucien Laviscount trådt frem som en mulighed. Den britiske tabloidavis The Mail on Sunday har skrevet, at Broccoli er begejstret for skuespilleren, der er slået igennem i Netflix-serien ‘Emily in Paris’.

Broccoli har tidligere udtalt, at de efter Craigs æra nu skal genopfinde franchisen, og intet tyder på, at de har decideret travlt, så der går nok stadig en rum tid, før hun og Wilson tager den endelige beslutning.

Soundvenues Lise Ulrich pegede forrige år på Dan Stevens som et spændende bud.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af