‘Glass Onion’ er på vej til at blive en af de mest sete film nogensinde på Netflix

‘Glass Onion’ er på vej til at blive en af de mest sete film nogensinde på Netflix
'Glass Onion: A Knives Out Mystery'. (Foto: Netflix)

Rian Johnsons ‘Knives Out’-mordmysterie ‘Glass Onion’ har høstet flotte seertal i løbet af sine første 10 dage på Netflix.

Den stjernespækkede ensemblefilm ligger lige nu på en tiende plads over de mest sete film nogensinde på Netflix med 209,40 millioner sete timer – hvilket svarer til, at godt 90 millioner husstande har set med ifølge Netflix.

Det er en imponerende bedrift, at filmen allerede er landet på den samlede top 10, idet resten af filmene på listen har haft 28 dage til at opnå sine høje seertal.

‘Glass Onion’ har således stadig en god chance for at kravle endnu højere op på listen over de næste 18 dage, hvor en samlet tredjeplads synes inden for rækkevidde. Det kræver blot, at filmen overgår Susanne Bier og ‘Bird Box’s seertal på 282 millioner sete timer.

Det er dog uvist om filmen kan slå de to øverste mest sete film nogensinde på Netflix: Førstepladsen ‘Red Notice’ er set hele 364 millioner timer, mens andenpladsen ‘Don’t Look Up’ er set 359,79 millioner timer i løbet af sine første 28 dage på tjenesten.

Soundvenues filmredaktør kaldte ‘Glass Onion’s succes allerede op til premieren: I sin femstjernede anmeldelse skrev han, at »kun et globalt strømsvigt kan forhindre, at ‘Knives Out’-opfølger bliver et gigahit«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af