Instruktør Rian Johnson er »pissesur« over, at ‘Glass Onion’ har ‘Knives Out’ i titlen

Instruktør Rian Johnson er »pissesur« over, at ‘Glass Onion’ har ‘Knives Out’ i titlen
Daniel Craig i 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'. (Foto: John Wilson / Netflix)

‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ går lige nu sin sejrsgang på Netflix, hvor opfølgeren til den stjernespækkede whodunit fra 2019 om detektiven Benoit Blanc har været juledagenes helt store hit på streamingtjenesten.

Alligevel er filmens instruktør, Rian Johnson, »pissesur«.

Ikke over selve filmen eller dens enorme popularitet, men over titlen. Stod det til Johnson, skulle filmen nemlig bare have heddet ‘Glass Onion’. Men for at understrege sammenhængen med forgængeren har den altså fået undertitlen ‘A Knives Out Mystery’.

»Jeg har prøvet hårdt på at lave filmene selvstændige, så jeg er ærligt talt pissesur over, at vi har ‘A Knives Out Mystery’ i titlen. Jeg forstår det jo godt, og jeg vil gerne have, at alle, der kunne lide den første film, ved, at det her er den næste i serien«, forklarer instruktøren i et nyt interview med The Atlantic.

»Samtidig er hele appellen for mig, at det er en ny historie hver gang. Men trangen til at lave serialiseret historiefortælling er stærkere end tusind sole«.

Senere i interviewet adresserede Johnson også Netflix’ beslutning om at give filmen et kortvarigt forløb i de amerikanske biografer, før den ramte streamingtjenesten.

»Jeg ville have elsket at have den i biograferne i længere tid. Men jeg sætter også pris på, at Netflix har gjort det her, for det krævede en stor indsats fra både dem og biografkæderne at få det til at ske«, siger Johnson.

Ikke desto mindre er ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ blevet et kæmpehit på Netflix. Et sjældent velfortjent et af slagsen, mente vores anmelder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af