Jeremy Renner brækkede over 30 knogler i ulykke med sneplov

Jeremy Renner brækkede over 30 knogler i ulykke med sneplov
Jeremy Renner efter ulykke med sneplov. (Foto: Instagram)

Jeremy Renner fik en hård start på året, da han kom alvorligt til skade i en ulykke med en sneplov.

Skuespilleren blev siden opereret og var efter få dage uden for kritisk tilstand. Men forude venter et langt genoptræningsprogram, fortæller Renner på sin Instagram.

Her fortæller han, at han brækkede mere end 30 knogler i ulykken. Og knoglerne skal nu have tid til at hele og genoptrænes.

»Disse mere end 30 knogler vil hele og vokse sig stærkere. Præcis som kærligheden og båndet mellem familie og venner bliver dybere. Kærlighed og velsignelser til jer alle«, skriver Renner blandt andet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ulykken indtraf 1. januar, hvor Renner forsøgte at hjælpe et af sine familiemedlemmer med at få deres bil fri, efter en snestorm havde ramt området omkring hans hjem i Tahoe. Det endte dog med, at Renner blev kørt over af sin tonstunge sneplov.

Han blev udskrevet fra hospitalet tidligere på ugen, og hviler nu i sit hjem. Han er snart aktuel i anden sæson af serien ‘The Mayor of Kingstown’, der får premiere på SkyShowtime herhjemme 30. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af