Medtaget Jeremy Renner deler sjov video med familien direkte fra sygesengen

Medtaget Jeremy Renner deler sjov video med familien direkte fra sygesengen
Jeremy Renner, 2011. (Foto: Jason Merritt/Getty Images for MIU MIU)

Året er startet voldsomt ud for Marvel-stjerne Jeremy Renner, der blev hasteindlagt og opereret som følge af en ulykke med en sneplov. Det skete, da han forsøgte at hjælpe et familiemedlem, der sad fast med sin bil i sneen under en storm nær hans hjem i Reno Nevada på nytårsdag, det meddelte kilder fra lokalpolitiet og borgmesterens kontor med Variety.

Renner pådrog sig slemme skader på brystkassen og knoglerne, det fortalte hans talsperson tidligere på ugen, hvor han var stabil men i kritisk tilstand.

Skuespilleren har tidligere delt et billede, hvor han takkede sine fans, men stadig var »for kvæstet til at taste«.

Nu har han dog været i stand til at dele en video fra sygesengen.

I videoen får stjernen i hospitalssengen masseret sin hovedbund af sin søster, mens de taler ironisk om, hvor »sexet« han ser ud i kameraet.

»En ‘ikke så fed’ dag på skadestuen blev til en fantastisk spa-dag med min søs og mor. Maaaaaange tak«, skrev han i videoens Twitter-opslag.

Jeremy Renner har modtaget to Oscar-nomineringer for sine roller i henholdsvis ‘The Hurt Locker’ og ‘The Town’. De seneste mange år har han primært fokuseret på sin rolle som Hawkeye i MCU, senest med karakterens egen soloserie af samme navn på Disney+.

I år er han aktuel i anden sæson af Taylor Sheridan-serien ‘Mayor of Kingstown’, der får premiere på SkyShowtime senere på måneden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af