Jeremy Renner deler billede fra hospitalssengen efter ulykke med sneplov

Jeremy Renner deler billede fra hospitalssengen efter ulykke med sneplov
Jeremy Renner, 2011. (Foto: Jason Merritt/Getty Images for MIU MIU)

Jeremy Renner lader til at være i bedring, efter at han nytårsdag blev hasteindlagt i kritisk tilstand efter en ulykke med en sneplov ved hans hjem uden for Reno, Nevada.

Den dobbelt-Oscarnominerede skuespiller har delt et billede fra sin hospitalsseng på sin Instagram med en kort opdatering, hvor han takker for støtten:

»Tak til jer alle for jeres venlige ord. Jeg er for kvæstet lige nu til at taste, men jeg sender kærlighed til jer alle«, skriver skuespilleren.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På billedet kan man se, at den ene side af hans ansigt er medtaget. I går fortalte Renners talsperson, at han var blevet opereret for sine skader, og at han var i stabil, men kritisk tilstand.

Ulykken indtraf efter en snestorm i området nær Renners hjem, der efterlod 35.000 husstande uden strøm.

Kilder hos lokalpolitiet og borgmesterens kontor har siden udtalt (via Variety), at Renner var i færd med at hjælpe et familiemedlem, hvis bil var strandet i sneen, med at komme fri, da han kom til skade.

Jeremy Renner har modtaget to Oscar-nomineringer for sine roller i henholdsvis ‘The Hurt Locker’ og ‘The Town’. De seneste mange år har han primært fokuseret på sin rolle som Hawkeye i MCU, senest med karakterens egen soloserie af samme navn på Disney+.

I år er han aktuel i anden sæson af Taylor Sheridan-serien ‘Mayor of Kingstown’, der får premiere på SkyShowtime senere på måneden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af