Jeremy Renner opereret for skader efter ulykke med sneplov

Jeremy Renner opereret for skader efter ulykke med sneplov
Jeremy Renner i 2021. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Nytårsdag blev Jeremy Renner hasteindlagt efter han var ude for en ulykke, mens han plovede sne i Reno Nevada. 

I går gennemgik han en operation, hvorefter han blev meddelt at være i stabil omend kritisk tilstand. Det bekræfter Renners PR-ansvarlige over for The Hollywood Reporter  

Som følge af ulykken lyder det nu nærmere, at Renner har fået ikke-gennemtrængende skader i brystområdet samt ortopædiske skader på sin krop, hvilket fik ham indlagt på intensivafdelingen. 

Efter ulykken giver skuespillerens familie en udtalelse, hvor de takker hospitalspersonalet og hans fans: 

»Jeremys familie vil gerne udtrykke deres taknemmelighed over for de fantastiske læger og sygeplejersker, der har plejet ham… De er også enormt overvældede og taknemmelige over den store bølge af kærlighed og støtte fra hans fans«, skriver talsperson Sam Mast i en pressemeddelelse (via The Hollywood Reporter). 

Hvad der præcist skete under ulykken er stadig ikke beskrevet nærmere. Den blev dog forbundet til en storm i området omkring Mt. Rose-Ski Tahoe, hvor Renner har et hus, der efterlod 35.000 huse uden strøm. 

Jeremy Renner har modtaget to Oscar-nomineringer for sine roller i henholdsvis ‘The Hurt Locker’ og ‘The Town’. De seneste mange år har han primært fokuseret på sin rolle som Hawkeye i MCU, senest med karakterens egen soloserie af samme navn på Disney+.

I år er han aktuel i anden sæson af Taylor Sheridan-serien ‘Mayor of Kingstown’, der får premiere på SkyShowtime senere på måneden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af