Meryl Streep skal spille med i mysteriehittet ‘Only Murders in the Building’

Meryl Streep skal spille med i mysteriehittet ‘Only Murders in the Building’
Meryl Streep i Venedig 2019. (Foto: Franco Origlia/Getty Images)

Meryl Streep slutter sig til Martin Short, Selena Gomez og Steve Martin i ‘Only Murders in the Building’

Det afslørede Selena Gomez i en TikTok-video, der gav folk mulighed for at kigge indenfor på seriens optagelser af sæson tre. Her gjorde hun sit for at skabe seer-hype ved først at filme Paul Rudd, der havde en rolle i anden sæsons finaleafsnit og er bekræftet til at vende tilbage. 

»Kan det blive bedre?«, spørger Gomez til hvilket, Rudd svarer, »Jeg tror godt, det kan blive en lille smule bedre. Hvorefter Meryl Streep popper op, som en trold af en æske, bag den sofa, de sidder i. Bedre!

‘Only Murders in the Building’ udspiller sig i en elegant New Yorker-ejendom, hvor en usandsynlig trio bestående af den tidligere westernserie-skuespiller Charles (Martin), en falleret hummuselskende musicalinstruktør (Short) og en ung kunstnertype (Gomez) bonder over en ‘Serial’-parodierende true crime-podcast, og selv kaster sig ud i mordopklaring for åben mikrofon, da der sker et mord i deres bygning. 

Omkring vennegruppen finder man et hav af skæve personager, men det er endnu uvist, hvilken rolle Streep kommer til at spille, men forhåbningerne er høje!

Udover at være en af de største og mest Oscar-vindende skuespillere i Hollywood, har Streep et lille men skarpt CV, når det gælder serieroller. 

Hun gjorde stort indtryk som vanvittig svigermor blandt det stærke ensemble i ‘Big Little Lies’ samt i serieversionen af Tony Kushners ‘Angels in America’. 

Udover rollen i mysterieserien er Meryl Streep også på rollelisten i antologiserien ‘Explorations’, hvor Tobey Maguire, Edward Norton og Marion Cottillard også er med.

‘Only Murders in the Building’ kan ses på Disney+.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af