’The Last of Us’-skaber antyder, at der kommer mindst to sæsoner mere

’The Last of Us’-skaber antyder, at der kommer mindst to sæsoner mere
Bella Ramsey og Pedro Pascal i 'The Last of Us'. (Foto: HBO Max)

Selvom ’The Last of Us’ allerede er blevet en dundrende succes for HBO, er det endnu ikke bekræftet, at der vil komme flere sæsoner efter den første, som behandler det første af de to zombiespil af samme navn.

Hvis det dog skulle ske – og mon ikke – at HBO vil filmatisere det andet spil i rækken, kan seriens medskaber Craig Mazin ikke se det udfolde sig på en enkelt sæson.

Til The Playlist Podcast siger han:

»Vi behandler stort set det første spil i første sæson. Det tilbageværende materiale er en del mere indviklet og ret ekstensivt til sammenligning med det første spil. Det er umuligt at fortælle historien fra det andet spil på én sæson«.

Første sæson af serien følger de to hovedpersoner fra spillet, den hærdede midaldrende Joel Miller (Pedro Pascal) og den flabede teenager, han må beskytte, Ellie Williams (Bella Ramsey)

Det andet spil foregår fem år efter det første og omhandler blandt andet et par gengangere fra første spil.

At gøre filmatiseringen kort er endnu besværligere, med den frihed Mazin og medskaber Neil Druckmann (der også stod bag spillet) har taget sig til at udvide fortællingen fra spillet:

»Når du ser på, hvordan vi filmatiserede ’The Last of Us’ i denne sæson, kan du allerede se, hvor det ikke bare er den historie, der er dér – nogle gange er det de her andre historier, vi gerne vil fortælle. Vi vil virkelig gerne have friheden til at gøre det rigtigt«, siger Mazin.

Det er gode nyheder for fans af ’The Last of Us’, der kan se frem til kompromisløse filmatiseringer af anden sæson, hvis de bliver bestilt af HBO.

Mazin siger samtidig, at de ikke er ude på at gøre zombiemareridtet til en evighedsserie, men kun vil tage den tid, det tager at nå frem til den slutning, de allerede kender:

»Med det sagt – den tid, det tager at fortælle den historie, det er så lang tid, vi vil bruge og ikke mere end det. Det her er ikke noget, der kommer til at vare for evigt. Det har en slutning, og vi skriver hen mod en slutning«, siger han til The Playlist podcast.

Tredje afsnit af den populære første sæson kommer på HBO Max på mandag.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af