Aubrey Plaza udstiller Joe Biden med sjov personlig anekdote fra Det Hvide Hus

Aubrey Plaza udstiller Joe Biden med sjov personlig anekdote fra Det Hvide Hus
Aubrey Plaza i 'Parks and Recreations'. (Foto: PR)

Hvis man har set komedieserien ‘Parks and Recreation’, vil man vide, at hovedpersonen Leslie Knope, spillet af Amy Poehler’, var decideret besat af Joe Biden

Men den af seriens stjerner der lader til at have den tætteste forbindelse til den amerikanske præsident kunne meget vel være Aubrey Plaza. Hun har i hvert fald en af de vildeste personlige anekdoter om Joe Biden, der er fuldstændig i skuespilleren og hendes seriekarakter April Ludgates grænseløse ånd. 

I et nyt interview med The New Yorker fortæller Plaza, at hun under et besøg i Det Hvide Hus i forbindelse med et særafsnit af ‘Parks and Rec’, hvor Biden medvirkede, stjal noter fra hans kontor, der handlede om hende. Det var mens, Biden var vicepræsident for Obama. 

Plaza havde forinden besøget mødt Biden flere gange i sine teenageår, blandt andet da hun deltog i en konference, han afholdt for unge. 

Men hun blev alligevel mistroisk, da de mødtes igen på udflugten til Det Hvide Hus, hvor Biden kunne huske hendes navn, ungdomseventet, og at Plaza havde gået på samme skole som Bidens første kone: 

»Han kunne mit navn. Han var sådan, ‘Aubrey!’. Hver gang jeg ser ham, fortæller han altid den samme historie. Hans første kone gik på den samme high school som mig, så han fortæller mig altid om, hvordan han plejede at vente udenfor klosteret, fordi det er en katolsk pigeskole, og det er en virkelig sød historie, men jeg har hørt den mange gange. Jeg var sådan, ‘Jeg ved det, Joe! Hun gik på Ursuline!’«. 

Da ‘Parks and Rec’-holdet blev vist rundt, så Plaza dog, at der lå nogle noter på Bidens skrivebord med hendes navn på og punkter, der refererede den ‘fælles historie’, de lige havde snakket om.

»Jeg var sådan, ‘Jeg vidste det!’ Han kan slet ikke huske mig overhovedet! Men det er jo sådan, politikere er, du ved? Så jeg tog dem i lommen, og Mike Schur, skaberen af ‘Parks and Rec’, var chokeret. Han var sådan, ‘Du kan ikke stjæle fra Det Hvide Hus!’ Og jeg sagde ligesom, ‘Jeg er pisse ligeglad! Jeg ved, hvad han gjorde! Han kendte mig ikke!«, fortæller Plaza The New Yorker. 

Det fik dog ingen konsekvenser for stjernen at stjæle fra vicepræsidentens kontor. Som den ærgerlige afslutning på historien, viser det sig dog, at Plaza sidenhen ikke har papiret indrammet, men tværtimod har mistet det historiske dokument i årenes løb.

»Kan du forestille dig, hvis jeg havde beholdt det? Jeg kunne have indrammet det eller solgt det. Nu er han præsident, jeg havde ingen anelse«, fortæller skuespilleren.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af