Frederikke Dahl Hansen får en lort med posten som Leonora Christina Skov i den fulde trailer til ‘Den, der lever stille’

Frederikke Dahl Hansen får en lort med posten som Leonora Christina Skov i den fulde trailer til ‘Den, der lever stille’
'Den, der lever stille' (Foto: 'Den, der lever stille' (screenshot))

»Så må du jo komme, når du ligger i rendestenen«, lyder det fra Jens Albinus i rollen som Leonora Christina Skovs far, da den unge forfatter ikke vil flytte hjem igen.

Så er stemningen etableret fra første minut i den fulde trailer til ‘Den, der lever stille’ – den ventede filmatisering af den selvbiografiske bestsellerroman af samme navn.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her ser vi Frederikke Dahl Hansen som den danske forfatter, der i et indsamlingsshow for cancer, fortæller hvordan hun blev beskyldt for sin mors kræftsygdom. Men da hun tænker tilbage på morens sygdom, sætter det gang i en ubehagelig tur tilbage til barndommen i Helsinge og vejen ud af forældrenes greb.

Derudover byder traileren på et optrin, hvor forfatteren har modtaget en menneskelort med posten og et kernetraume, hvor den lille Leonora spørger sin far, hvem han elsker mest – hende eller moren? Et spørgsmål de fleste nok vil mene, faren svarer forkert på.

Hovedrolleindehaver Frederikke Dahl Hansen har senest gjort indtryk som livskriseramt ung kvinde i ‘Limboland’ og DR3-serien ‘Noia’ foruden kritikerroste og prisbelønnede roller i ‘Danmark’ og ‘You & Me Forever’. Vi udnævnte hende for nylig til en af de 10 største danske skuespillere under 30

Den betændte forældrerelation bliver legemliggjort af Sarah Boberg og Jens Albinus som Hr. og Fru Skov. 

Instruktør Puk Grasten har tidligere stået bag den amerikanske racethriller ‘37’.

‘Den, der lever stille’ får biografpremiere 30. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af