Jennifer Lopez kommenterer Ben Afflecks virale hængemule til Grammy-uddelingen

Jennifer Lopez kommenterer Ben Afflecks virale hængemule til Grammy-uddelingen
Jennifer Lopez og Ben Affleck ved Grammy-uddelingen. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy)

Det undslap ikke internettets overvågne øje, at Ben Affleck så noget nedtrykt ud, da han deltog ved weekendens Grammy-uddelingen med sin hustru Jennifer Lopez.

Hans hængemule er gået viralt på sociale medier, og måske er det derfor, at Jennifer Lopez har følt sig nødsaget til (indirekte) at kommentere sagen.

På Instagram har Lopez delt en sammenklippet video fra aftenen sammen med Affleck med følgeteksten: »Det er altid fantastisk at være sammen med min store kærlighed, min mand«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke første gang i karrieren, at Ben Affleck er blevet bemærket for sit nedslåede ansigtsudtryk.

Også under promoveringen af ‘Batman v. Superman’ gik han viralt under øgenavnet Sadfleck, da han blev fanget på kamera, mens han stirrede tomt frem for sig til en pressekonference.

Ben Affleck er ikke den eneste, der er blevet bemærket for sit udseende til årets Grammy-uddeling. Også Madonna har fået en del hårde kommentarer på sin fremtoning, hvilket har fået popstjernen til at tage til genmæle på sociale medier.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af