Peter Jackson kender til planerne om nye ’Ringenes Herre’-film

Peter Jackson kender til planerne om nye ’Ringenes Herre’-film
Amazon har betalt over en milliard kroner for at måtte lave en 'Ringenes herre'-serie. (Foto: PR)

Der kommer nye ’Ringenes Herre’-film.

Den bombe af en filmnyhed smed Warner Bro’s CEO David Zaslav i sidste uge, og nu fortæller instruktør Peter Jackson til Deadline, at han bliver opdateret løbende om processen.

Kiwi-instruktøren, der stod bag den ikoniske trilogi om Frodo og Aragons episke kamp mod Sauron, har defineret hvordan der ser ud i Middle-Earth for en hel generation. Om han skal gøre det igen vides ikke endnu.

»Warner Brothers og Embracer har informeret os hele vejen igennem, vi ser frem til at tale yderligere med dem for at høre deres vision for franchisens fremtid«, siger Jackson sammen med sine skrivepartnere Fran Walsh og Philippa Boyens.

De tre er altså hverken tilknyttet projektet eller udelukket fra det endnu.

Det er også tidligt i udviklingsprocessen for projektet, der hverken har skuespillernavne tilknyttet, eller afsløret hvilke karakterer filmene kommer til at handle om.

Når det kommer til filmatiseringen af J.R.R. Tolkiens bøger på det store lærred, må de tre siges at være verdensførende eksperter efter at have stået bag de to trilogier ’Ringenes Herre’ og ’Hobitten’. De var dog ikke involverede i den nylige tv-filmatisering ’Ringenes Herre: Magtringene’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af