Serena Williams har sympati med Will Smith efter Oscar-fadæse: »Jeg har været under et stort pres og lavet virkelig mange fejl«

Serena Williams har sympati med Will Smith efter Oscar-fadæse: »Jeg har været under et stort pres og lavet virkelig mange fejl«
Serena Williams. (Foto: Jeremy Moeller/ Getty Images)

Slaget blev hørt verden over, da Will Smith stak Chris Rock en hård lussing ved sidste års Oscarshow. I sin tid reagerede tennisstjerne Serena Williams med målløs en selfie.

Men tennisstjernen kalder nu på forsonlighed, når det gælder den voldsomme episode, der fandt sted kort før Smith vand bedste mandlige hovedrolle for at spille hendes far Richard Williams i ’King Richard’.

Den pensionerede tennislegende Serena Williams siger i et interview med Gayle King på CBS Mornings, at det er en skam, at man fokuserer så meget på den menneskelige fejl i stedet for de gode film, der vandt priserne:

»Jeg synes, det var sådan en utrolig film, og jeg føler, der var en utrolig film med Questlove efter den, der blev overskygget«, med reference til ’King Richard’ og Questloves musikdokumentar ’Summer of Soul’, der vandt Bedste Dokumentar, men hvis takketale ikke blev sendt på tv på grund af optrinnet.

Williams uddyber, at som en atlet, der har spillet i de største tennisfinaler i verden, har hun sympati med Smith, på grund af det pres, han var under på aftenen:

»Jeg føler også, at jeg har været i en position, hvor jeg har været under et stort pres og lavet virkelig mange fejl. Jeg er den slags person, der er sådan, ’Jeg har været der. Jeg har lavet fejl. Det er ikke verdens ende. Vi er alle uperfekte, og vi er alle mennesker, og lad os være søde ved hinanden’. Og det tror jeg tit bliver glemt«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom Smith vandt en Oscar på den skæbnesvangre aften, har han nu karantæne fra showet. Dog ser episoden dog ikke ud til at have bremset hans forsøg på at fortsætte sin karriere, da han for nylig annoncerede, at han laver en ny ’Bad Boys’-film.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af