James Gunns skyder nyt DC-univers i gang med ‘Superman: Legacy’ om heltens ungdom

James Gunns skyder nyt DC-univers i gang med ‘Superman: Legacy’ om heltens ungdom
Superman (Foto: DC)

Den nye chef for DC Studios James Gunn har til opgave at etablere et sammenhængende univers for brandets mange superhelte og skurke, og han sparker det hele i gang med ’Superman: Legacy’. I følge The Playlist skal han selv skrive og instruere filmen, der har fokus på den unge Superman og alteregoet Clark Kent som grøn journalist.

Gunn har indtil nu haft stor succes hos superkonkurrenten Marvel, hvor han blandt andet har stået for filmatiseringerne i ‘Guardians of the Galaxy’-trilogien, hvoraf den sidste får premiere senere i år.

Instruktøren bekræfter nyheden på Twitter og sætter en dato for hvornår filmen lander:

»Ja, jeg intruerer ‘Superman: Legacy’ og den premierer den 11. juli 2025«.

Han afslører desuden, at ‘Superman: Legacy’ kommer til at fokusere på Supermans ophav. Både det fra Krypton og fra Jorden:

»Jeg så en indgangsvinkel, som på mange måder drejer sig om Supermans ophav – hvordan både hans aristokratiske kryptoniske forældre og hans Kansas-bondeforældre påvirker, hvem han er, og de valg han træffer«, tweeter Gunn.

Desuden fortæller han i en annonceringsvideo fra DC om den kommende periode hos selskabet, hvilke titler der kommer inden Superman-filmen i 2025, og et par af de filmatiseringer der kommer efter. Hør blandt andet om Superman, Supergirl og kultkarakteren Booster Gold.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af