Jenna Ortega var »knust« over ikke at være med i den seneste sæson ’You’

Jenna Ortega var »knust« over ikke at være med i den seneste sæson ’You’
Jenna Ortega (Foto: Don Braun)

Det er ikke nemt at være eftertragtet for den unge stjerne Jenna Ortega, der ikke kunne være med i den nyeste sæson ’You’ på Netflix, hvor hun ellers tidligere har spillet Ellie – en af hovedkarakteren Joes få gode venner.

»Klart et af mine yndlings sets, jeg har været på«, siger hun om ’You’-optagelserne til Entertainment Tonight (via Indiewire).

»Jeg var så knust. Jeg savner Ellie, og jeg har haft lyst til at komme tilbage til Ellie i lang tid, men jeg var i Rumænien og optage ’Wednesday’. Jeg kunne ikke rejse frem og tilbage med pandemien og alt det, og når man er bundet til en serie, er der bare ingen måde at få det til at fungere«, fortsætter hun.

Ortega har da også meget om ørerne. Hun har en rolle i The Weeknd‘s kommende spillefilmsdebut, og man kan snart se hende møde morderen Ghostface endnu engang i gyseren ’Scream 6’, når den får premiere i de danske biografer den 30. marts.

Men hun kunne altså ikke både nå at lave ’Wednesday’ og fjerde sæson ’You’, selvom Netflix-serien gerne ville have haft hende og seriens medskaber Sera Gamble stadig har planer for Ellie.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af