Quentin Tarantino deler nye detaljer om sin »sidste film« og afviser rygte

Quentin Tarantino deler nye detaljer om sin »sidste film« og afviser rygte
Quentin Tarantino til premieren på 'Once Upon a Time in Hollywood' i Japan. (Foto: Christopher Jue/Getty Images)

Stjerne-instruktøren Quentin Tarantino er på vej med sin eftersigende sidste film, og den hedder ‘The Movie Critic’.

Det fortæller han i et interview i Paris ifølge France24.

Instruktøren har længe sagt, at han ville holde sig til kun at lave 10 film i løbet af karrieren, og hvis man tæller de to ‘Kill Bill’-episoder som én historie, passer det med, at han har en enkelt film tilbage i patronkammeret.

»Jeg har skrevet manuskriptet til det, der bliver min sidste film, færdigt. Jeg forestiller mig, vi nok vil optage det i efteråret«, fortæller Tarantino til Thierry Fremaux, der er chef for Cannes Film Festival.

‘Pulp Fiction’-instruktøren kunne også bekræfte at filmen foregår i 1977, men afviste spekulationer om, at titlen refererer til den indflydelsesrige filmanmelder Pauline Kael, der ellers arbejdede i Hollywood i den periode.

Filmen kommer ikke til at handle om en specifik filmanmelder.

Rollelisten er endnu ukendt, men forventningerne er høje, da instruktøren er kendt for samarbejdspartnere som Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Christoph Waltz, Uma Thurman og Samuel L. Jackson.

Selvom filmen rygtes at blive Tarantinos sidste, har han fortsat en miniserie på vej og flere bøger under opsejling, der efterfølger ‘Cinema Speculation’ fra 2022.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af