Soundvenue LIVE: Se ’Underverden II’ ved første visning i Danmark – mød Fenar Ahmad og nyt stjerneskud

Soundvenue LIVE: Se ’Underverden II’ ved første visning i Danmark – mød Fenar Ahmad og nyt stjerneskud
'Underverden II'. (Foto: Peter Riis)

Opdatering: Dar Salim er nødsaget til at forlænge sit ophold i Los Angeles, hvor han indspiller film med Guy Ritchie og Jake Gyllenhaal. Det betyder, at han er forhindret i at komme forbi forpremieren. I stedet kommer – stadig sammen med instruktør Fenar Ahmad – det nye navn Soheil Bavi, der får sit helt store gennembrud i filmen som gangsterbossen Muhdi.

’Underverden’ landede som en skelsættende dansk actionthriller i 2017, og nu seks år senere er instruktør Fenar Ahmad klar med den ventede opfølger.

En toer, der er mindst lige så højspændt, slagkraftig og følelsesfuld som etteren.

Soundvenue LIVE kan præsentere den første visning i Danmark af ’Underverden II’ mandag den 3. april i Empire Bio (køb billet her), hvor Fenar Ahmad og hovedrollestjerne Dar Salim aflægger besøg og svarer på spørgsmål efter filmen.

I ’Underverden II’ møder vi Dar Salims Zaid, der har siddet syv år i fængsel efter begivenhederne i den første film. Han har aldrig mødt sin søn, så han accepterer tilbuddet, da en PET-agent tilbyder ham en øjeblikkelig frifindelse, hvis han infiltrerer den iskolde københavnske gangster Muhdirs bande og sender oplysninger tilbage.

Det er starten på en intens undercover-fortælling, der stilistisk læner sig op ad Denis Villeneuves ’Sicario’, men samtidig bibringer sin egen nerve og hjerte, ikke mindst i det dristige fokus på bandemiljøets rekruttering af unge drenge.

De nye navne Soheil Bavi og Abud Mustafa spiller bandelederne Muhdir og Jimmy, mens Noah Carter og rapperen Baloosh filmdebuterer i biroller.

Ligesom på den første film er musikken brillant komponeret af Jens Ole Wowk McCoy.

Køb billet til forpremieren HER – og tilmeld Facebook-event HER.

Soundvenue LIVE: Forpremiere på ‘Underverden II’ + q&a
Mandag den 3. april kl. 19.30
Empire Bio i København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af