Mahershala Ali var tæt på at spille hovedrollen i ‘The Last of Us’

Mahershala Ali var tæt på at spille hovedrollen i ‘The Last of Us’
Mahershala Ali som Don Shirley i 'Green Book'. (Foto: PR)

Hitserien ’The Last of Us’ har taget os med storm, og Pedro Pascal har gjort karakteren Joel til helt sin egen. Men før han fik rollen, kunne den have gået til Mahershala Ali.

Det siger Jeffrey Pierce, der spiller rebellen Perry i serien, til The Direct.

Pierce lagde stemme til Joels lillebror Tommy i spilforlægget til serien og holdt derfor øje med, hvem der skulle spille Joel, og om han kunne spille den persons bror.

Det håb brast, da Ali var favorit til rollen, siger han:

»Jeg tror først, de snakkede med Mahershala Ali om at spille Joel, hvilket er et tydeligt tegn på, at jeg ikke kommer til at spille Tommy… Og da de castede Pedro, vidste jeg, det ikke ville komme til at ske. Jeg er ældre end Pedro Pascal. Så jeg havde ikke nogen vrangforestillinger om det«.

’Moonlight’-stjernen Ali har tidligere besat rollen som bekymret faderlig figur med stor succes og ville have været et interessant valg, men Pascal har i den grad formået at udfylde rollen.

Udover hovedrollekandidaten kunne Pierce også fortælle om et par forskellige filmatiseringer, der var på bordet, før spillet blev til en HBO-serie:

»Der har været et par forskellige variationer igennem tiden. Der var en film på et tidspunkt. Der var en motion-capture cinematisk animeret serie på et tidspunkt. Og begge de to var ting, hvor jeg tænkte ’jeg har en ret god mulighed for at være involveret i et omfang«, siger Pierce.

Pierce endte som sagt med at spille Perry, der ikke findes i spillet, mens rollen som Tommy gik til Gabriel Luna, der blandt andet spillede Rev-9 i ’Terminater: Dark Fate’.

’The Last of Us’ kan ses på HBO Max.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af