Endnu et afsnit af ‘The Last of Us’ bombes med dårlige vurderinger online

Endnu et afsnit af ‘The Last of Us’ bombes med dårlige vurderinger online
'The Last of Us' afsnit 7. (Foto: HBO)

Det seneste afsnit af ‘The Last of Us’, der fokuserer på Ellies historie inden mødet med Joel, er blevet mødt med adskillige dårlige vurderinger online.

På IMDb har afsnittet lige nu en brugervurdering på 7,5, og hos Metacritic er ratingen endnu lavere med blot 5,2.

Dermed følger ‘Left Behind’, som ugens afsnit hedder, i fodsporene på seriens tredje afsnit, der ligeledes blev udsat for såkaldt review bombing, hvor brugere tyer til en stor mængde negative brugeranmeldelser på sider som netop Metacritic og IMDb.

Fænomenet – som startede i spilkulturen, men siden har bredt sig til popkultur generelt – er en ofte brugt strategi for trolls, der forsøger at skade seriens omdømme ved at slå ned på indhold, som de ikke er enige med.

Det har især Disney fået at mærke de seneste år med især ‘Star Wars’, imens Marvel har oplevet det samme med ‘Captain Marvel’. I efteråret blev ‘Ringenes Herre: Magtringene’ ligeledes udsat for samme taktik på grund af seriens upopulære casting.

Og nu lader det altså til, at det samme sker for ‘The Last of Us’, hvor de eneste to afsnit, som har modtaget abnormt mange negative vurderinger siden seriens start, er de to afsnit, som omhandler LGBTQ+-historier.

Det tredje afsnit fortalte historien om det homoseksuelle par Bill og Frank, imens denne uges afsnit fokuserede på Ellies queer forhold til hendes bedste ven Riley.

Samtidig kunne flere brugerkommentarer indikere, at homofobi er blandt årsagerne til de negative anmeldelser. Flere af dem inkluderer begrundelser som »LGTB-propaganda« og »endnu en woke serie« for deres nulstjernede vurderinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af