Will Smith holder sin første takketale efter Oscar-fadæse

Will Smith holder sin første takketale efter Oscar-fadæse
Will Smith med sin Oscar-statuette efter showet. (Foto: Kevin Mazur/VF22/WireImage for Vanity Fair)

I går modtog Will Smith endnu en skuespilpris.

I sidste uge modtog han prisen for bedste mandlige hovedrolle ved NAACP-uddelingen (National Association for the Advancement of Colored People, red.), hvor han dog ikke var fysisk tilstede eller holdt tale.

Men i går aftes holdt Smith tale, da han blev tildelt Beacon-prisen af African American Film Critics Association for sin hovedrolle i slavedramaet ‘Emancipation’, der er produceret af Apple TV+. Inden prisen blev Smith præsenteret af filmens instruktør Antoine Fuqua og medspilleren Charmaine Bingwa. Det beretter Deadline.

Sidst Will Smith stod på en scene og modtog en pris, var det bizarre øjeblik, hvor han fik sin Oscar-statuette for bedste mandlige hovedrolle i ‘King Richard’, selvom han tidligere på aftenen havde stormet scenen og slået værten Chris Rock.

I aftes veg Will Smith uden om kontroversen og takkede først og fremmest Apple for den stor økonomisk frihed i produktionen:

»Jeg vil gerne takke Gil og AAFCA. Jeg vil takke alle jer i dette rum for at gøre, det I gør, holder vores historier i live. Jeg vil gerne takke Apple, fordi budgettet var én ting. Og så var budgettet en anden ting. Og så var budgettet en anden ting. Og Apple fortrak ikke en mine. Det var første gang, jeg fik at vide fra et filmselskab, at historien var vigtigere, end hvad det kostede at få den lavet … De laver iPhones. De kan gøre det«, lød det fra Smith ifølge Deadline.

Will Smith lader ikke til at have nogen skrupler ved at være tilbage i spotlyset. I år har han både annonceret en fjerde ‘Bad Boys’-film, og for nylig jokede han endda med Oscar-lussingen i en TikTok-video.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af