Will Smith minder alle om Oscar-lussing med mystisk TikTok-trend

Will Smith minder alle om Oscar-lussing med mystisk  TikTok-trend
Will Smith på den røde løber før Oscar-showet i marts. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Man skulle tro, Will Smith helst ville glemme alt om sidste års skrækkelige Oscar-lussing, hvor han stormede scenen, efter værten Chris Rock jokede med hans kones frisure.

Men da skuespilleren så en TikTok-trend, hvor en bruger delte sin livsfilosofi, der gik ud på at tale til alle verdens objekter (for eksempel en blyant) og spørge, hvad de synes om én (TikTok er et mærkeligt sted), kunne han alligevel ikke dy sig.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Han sluttede sig til adskillige andre brugere og lavede en duet, hvor han tog tilløb til at spørge et kontroversielt objekt, hvad det syntes om ham. Nemlig den Oscar-statuette, han vandt sidste år for bedste mandlige hovedrolle i ‘King Richard’ efter det famøse Chris Rock-optrin.

Smith har omkring 73 millioner følgere på TikTok, og alene der er videoen, der også er delt på hans andre profiler, blevet set 1,5 millioner gange, siden den blev postet igår.

Will Smith har ikke ligefrem holdt sig tilbage siden showet sidste år. Han har vakt opsigt for sin bizarre undskyldningsvideo til Chris Rock (der ikke har tilgivet ham), forsøgt comeback med slavedramaet ‘Emancipation’, mens der også er en fjerde ‘Bad Boys’-film i vente med Martin Lawrence.

Den 12. marts løber prisuddelingen af stablen igen, og det bliver spændende at se, hvordan sidste års fadæse bliver påtalt. Will Smith er selv bandlyst fra at deltage de næste 10 år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af