Er Matthew McConaughey og Woody Harrelson brødre? De har undersøgt muligheden grundigt

Er Matthew McConaughey og Woody Harrelson brødre? De har undersøgt muligheden grundigt
'True Detective'. (Foto: HBO Max)

De amerikanske stjerner Matthew McConaughey og Woody Harrelson kan være i familie, det afslørede McConaughey i et nyligt interview i podcasten ‘Lets Talk Off Camera with Kelly Rippa’. Det skriver EW.

Det lyder som en konspirationsteori, men Hollywood-stjernen delte, at de på et tidspunkt fik en information, der fik den tætte duo til at undersøge sagen nærmere.

»Hvor jeg starter, og han slutter, og hvor han starter, og jeg slutter, har altid været en mudret linje, og det er en del af vores bromance. Mine børn kalder ham onkel Woody, og hans børn kalder mig onkel Matthew, og når man ser billeder af os, tror min familie, at mange billeder af ham er af mig, og hans familie tror, mange billeder af mig er ham«, fortæller McConaughey indledningsvis.

Harrelson og McConaughey fik succes sammen i den første sæson af ‘True Detective’ og samarbejder nu igen på den kommende Apple TV+-serie, der sjovt nok hedder ‘Brother From Another Mother’.

Virkelighedens forbindelse mellem de to skuespillere kan dog være McConaugheys mor og Harrelsons far:

»I Grækenland for nogle år siden sad vi og snakkede om, hvor tætte vi er… og så siger min mor: ‘Woody, jeg kendte din far’«, sagde skuespilleren og fortsatte: »Det var et ladet ‘k-e-n-d-t-e’«.

En insinuering der forårsagede en smule kaos blandt den feriende gruppe, men derfra kom erfaringen fra at spille detektiver dem måske til gode:

»Vi gik igang med at udfolde det her, hvad ‘kendte’ betød, og lavede noget matematik og fandt ud af, at hans far var på orlov på samme tid, som min mor og far var skilt for anden gang. Så er der mulige kvitteringer fra steder i det vestlige Texas, hvor der kan have været en sammenkomst eller et møde eller et ‘kendte’ øjeblik«.

Til om de havde foretaget DNA-prøver for at undersøge sagen, svarede skuespilleren:

»Det er det vi er på grænsen til nu. Det er lidt nemmere for Woody at sige: ‘Kom nu, lad os gøre det’, for hvad har han i klemme? Det er lidt sværere for mig, fordi han beder mig om at tage en chance og sige: ‘Vent lidt, du fortæller mig, at min far måske ikke er min far, efter jeg har troet det i 53 år?’ Jeg har lidt mere i klemme!«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af