Harry Potter-serie i udvikling hos HBO Max

Harry Potter-serie i udvikling hos HBO Max
'Harry Potter og Flammernes Pokal'. (Foto: PR)

Warner Bros. og HBO Max er godt i gang med at bringe nogle af deres mest ikoniske titler tilbage til skærmen og lærredet.

I februar kom det frem, at selskabet arbejder på en række nye ‘Ringenes herre’-film. Og nu beretter Bloomberg, at HBO Max arbejder på en Harry Potter-serie.

Serien er stadig i det tidlige stadie, men ifølge Deadline er HBO Max ved at lande en aftale med J.K. Rowling, der skal være inde over som producer.

Efter planen vil hver sæson af serien være en filmatisering af en af de syv Harry Potter-bøger.

Når der er indgået en aftale med Rowling, vil HBO Max ifølge Deadline begynde at se sig om efter en manuskriptforfatter og showrunner til at styre løjerne. Og derefter kan castingen for alvor begynde.

Man forstår godt WarnerMedias iver efter at bringe den ikoniske bogserie tilbage til skærmen. Filmene har omsat for mere end ni milliarder dollars på verdensplan foruden ekstra indtjening ved forlystelsesparker, merchandise og så videre.

Den seneste film i ‘Harry Potter’-spinoffuniverset, ‘Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder‘, blev ikke den store succes ved billetlugerne.

Efter sigende har det medført, at der i øjeblikket ikke er flere film under udvikling i ‘Fantastiske skabninger’-franchisen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af