Jodie Foster jagter en seriemorder i første nervepirrende trailer til ny sæson ‘True Detective’

Jodie Foster jagter en seriemorder i første nervepirrende trailer til ny sæson ‘True Detective’
Jodie Foster og Kali Reis i 'True Detective: Night Country'. (Foto: Max)

30 år efter ‘Silence of the Lambs’ er Jodie Foster endnu en gang på jagt efter en seriemorder.

Denne gang ikke i rollen som Clarice Sterling, men som hovedrollen i den fjerde sæson af antologiserien ‘True Detective’, der har undertitlen ‘True Detective: Night Country’.

Den første nervepirrende trailer til den ventede sæson er netop landet.

Her ser vi Liz Danvers (Foster) og hendes makker Evangeline Navarro (Kali Reis) forsøge at opklare forsvindingen af seks mænd, som arbejdede på en forskningsfacilitet i arktisk tæt på det mørke Alaska, hvor serien udspiller sig.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ifølge den officielle synopsis byder opklaringsarbejdet på en rejse, hvor duoen bliver konfronteret med deres indre mørke, når de begynder at grave i de hjemsøgende hemmeligheder, der gemmer sig under den arktiske is.

‘True Detective: Night Country’ er den første sæson af hitserien, der bliver til uden manuskriptforfatter og serieskaber Nic Pizzolatto, som brød med HBO i 2020.

I stedet har Issa Lopez overtaget rollen som showrunner på den fjerde sæson.

‘True Detective: Night Country’ får premiere på det relancerede Max senere i år. Der er endnu ikke annonceret en officiel premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af