Robert Downey Jr. spiller adskillige roller i mesterinstruktørs nye HBO-spionserie – se traileren

Robert Downey Jr. spiller adskillige roller i mesterinstruktørs nye HBO-spionserie – se traileren
Hoa Xuande og Robert Downey Jr. i 'The Sympathizer'. (Foto: Hopper Stone/HBO)

Robert Downey Jr. har ikke kastet om sig med rollerne efter hans Marvel-exit i 2019. Men nu har Hollywood-stjernen en række yderst lovende projekter på vej.

Heriblandt mesterinstruktøren Park Chan-wooks nye serie for HBO, ‘The Sympathizer’, hvor Downey Jr. får lov at spille adskillige roller.

Den første trailer til miniserien er landet, og den ser yderst lovende ud. Den udspiller sig i Vietnam-krigens sidste dage, hvor en ung fransk-vietnamesisk mand (Hoa Xuande) bliver sat til at spionere for kommunisterne, og senere drager i eksil i USA.

Robert Downey Jr. spiller blandt andet et kongresmedlem, en Hollywood-instruktør og en CIA-agent, som hovedkarakteren møder på sin vej.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Park Chan-wook er særligt kendt for sine spillefilm som ‘Oldboy’, ‘The Handmaiden’ og senest den fantastiske thriller ‘Decision to Leave’.

Den sydkoreanske mester har dog før instrueret miniserien, blandt andet den glimrende spionserie ‘The Little Drummer Girl’ med Florence Pugh og Alexander Skarsgård. ‘The Sympathizer’ lyder med andre ord til at være lige noget for ham.

Modsat ‘The Little Drummer Girl’ instruerer Park Chan-wook dog kun de første tre afsnit, mens ‘City of God’-instruktøren Fernando Meirelles og serierinstruktør Marc Munden tager sig af resten.

Serien er baseret på Viet Thanh Nguyens Pullitzer-vindende bog af samme navn.

‘The Sympathizer’ får premiere på det relancerede Max i 2024.

Robert Downey Jr. kan desuden snart opleves i Christopher Nolans ‘Oppenheimer’ og Jamie Foxx’ ‘All-Star Weekend’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af