Jonathan Majors droppet af manager og pr-firma efter voldssag

Jonathan Majors droppet af manager og pr-firma efter voldssag
Jonathan Majors. (Foto: Joe Gaher/ Getty Images)

Jonathan Majors var indtil slutningen af marts en af Hollywoods mest eftertragtede skuespillere, aktuel i både ‘Creed III’ og i ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’, hvor han har skurkerollen som Kang the Conqueror.

Men så blev den 33-stjerne, der slog igennem i ‘The Last Black Man in San Francisco, arresteret efter en angivelig voldsepisode med en 30-årig kvinde. Og i maj skal han i retten i New York, tiltalt for flere tilfælde af chikane og overfald.

Hans advokat fremførte hurtigt, at videomateriale og vidneberetninger ville slå hans uskyld fast, ligesom sms’er fra kvinden selv syntes at antyde, at hun ikke mente, han havde gjort noget galt.

Men hvad der egentlig er sket, vides endnu ikke, og nu er Majors blevet droppet af sin talentmanager Entertainment 360 og pr-firmaet Lede Company.

Selvom det i sig selv naturligvis ikke er et tegn på skyld, er det alt andet lige et tegn på, at der foregår mere bag facaden, end vi endnu har haft kendskab til i offentligheden, og det er i hvert fald ikke et godt varsel om skuespillerens kommende muligheder.

Jonathan Majors har allerede indspillet anden sæson af Marvel-serien ‘Loki’, og ifølge Deadline er der endnu ikke tale hos Disney om, at man vil skille sig af med skuespilleren, der var tiltænkt en stor rolle i MCU fremover.

Der er således meget på spil, når retssagen skal stå i maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af