Kate Winslet styrer sit land med selfies og vold i traileren til ‘The Regime’

Kate Winslet styrer sit land med selfies og vold i traileren til ‘The Regime’
'The Regime'. (Foto: HBO Max)

Sidst Kate Winslet var serieaktuel i HBO-krimien ‘Mare of Easttown’, vakte det stor begejstring hos mange.

I den kommende ‘The Regime’ vender hun retur til serieland, som en politisk leder, der er ved at miste grebet om sit styre, men ikke er bleg for at ty til voldsomme metoder.

Traileren er netop landet, hvor hendes autokrat har gang i en afmålt stirrekonkurrence med en amerikansk politiker spillet af Martha Plimpton (‘Generation’).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Derudover kalder Winslet en af sine forhandlingspartnere for svin og tøver ikke med korporlig afstraffelse af en medarbejder. I mellemtiden finder hun selvfølgelig tid til at tage en selfie.

Udover Winslet medvirker blandt andre Hugh Grant og Andrea Riseborough, der vakte kontrovers med sin Oscar-nominering for ‘To Leslie’ og Mathias Schoenarts (‘Smagen af rust og ben’).

‘The Regime’ havde tidligere titlen ‘The Palace’ og er skabt af Will Tracy, der har skrevet på ‘Succession’. Tv- og filmveteran Stephen Frears, der senest stod bag miniserien ‘Quiz’, instruerer og fungerer som executive producer.

‘The Regime’ får premiere i 2024.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af