Lance Reddicks familie modsiger officiel dødsårsag

Lance Reddicks familie modsiger officiel dødsårsag
Lance Reddick som Cedric Daniels i 'The Wire'. (Foto: HBO)

Det kom som et stort chok for filmbranchen, da ‘The Wire’-stjernen Lance Reddick pludseligt gik bort i sidste måned i en alder af 60.

Nu er den officielle dødsårsag blevet offentliggjort, da TMZ har fået adgang til dødsattesten.

Her fremgår det, at Reddick døde af iskæmisk hjertesygdom og hjerte-kar-sygdomme.

Men den forklaring køber Reddicks familie ikke. Familiens advokat har udtalt, at dødsårsagen ikke blev fastslået gennem en obduktion, og at den ikke stemmer overens med skuespillerens livsstil. Det skriver Deadline.

Advokat James Hornstein hævder, at Reddick var i bedre form, end nogen anden han har kendt. Han siger blandt andet, at Reddick motionerede dagligt i sit hjemmefitnesscenter, og at han under filmoptagelser havde det skrevet ind i sin kontrakt, at der skulle være fitnessfaciliteter til rådighed.

»Den information, der fremgår af dødsattesten, stemmer ikke overens med hans livsstil. På vegne af Stephanie Reddick (Lances kone, red.) kan jeg sige, at informationen på dødsattesten ikke er blevet bekræftet og ikke stemmer overens med de fakta, familien er bekendt med«, udtaler Hornstein ifølge Deadline.

Det er endnu uvist, om uenigheden vil føre til en obduktion eller en ny dødsattest.

Lance Reddick slog igennem som den bryske, men godhjertede løjtnant Cedric Daniels, der kæmpede med at fastholde sin egen integritet og balancere sine karriereambitioner i et urimeligt system, i HBO-mesterværket ‘The Wire’.

Hans umiskendelige karisma gjorde stort indtryk og førte til mange andre roller i de efterfølgende år. Han havde store roller i ‘Fringe’, ‘Bosch’ og den oversete ‘Corporate’, mens han hyppigt dukkede op i biroller i serier, hvor han meget ofte stjal billedet. Fra ‘Lost’ til ‘American Horror Story’.

Han var i gang med at promovere den biografaktuelle ‘John Wick 4’, da han gik bort.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af