Lars Mikkelsen lander stor ‘Star Wars’-skurkerolle – til vild fan-jubel

Lars Mikkelsen lander stor ‘Star Wars’-skurkerolle – til vild fan-jubel
Lars Mikkelsen i sæson 3 af 'House of Cards'

Det har længe været rygtedes, at Lars Mikkelsen var i spil til rollen som fanfavoritten Grand Admiral Thrawn i den kommende live-action-miniserie ‘Ahsoka’.

Mikkelsen lagde nemlig stemme til karakteren i den animerede ‘Star Wars Rebels’-serie, hvilket fik adskillige fanfora til at advokerede for en live-action-rolle til den danske stjerne.

Lørdag blev spændingen så forløst under den store ‘Star Wars Celebration’-messe i London. Her blev Lars Mikkelsen annonceret til rollen, og gik sågar på scenen under et panel med castet, hvor han blev modtaget af vild jubel.

Lars Mikkelsen følger således i fodsporene på sin bror, Mads Mikkelsen, der medvirkede i ‘Rogue One’. Lars Mikkelsen var også med i den danske fan-film ‘Shrouded Destiny’.

Den første trailer til ‘Ahsoka’ blev offentliggjort fredag aften sammen med nyt om de næste ‘Star Wars’-film.

I ‘Ahsoka’ spiller Rosario Dawson titelrollen, der er kendt fra ‘Clone Wars’ og ‘Rebels’-serierne og siden dukkede op i live-action-serierne ‘The Mandalorian’ og ‘The Book of Boba Fett’.

I serien forsøger Ahsoka at opspore Grand Admiral Thrawn, som forsvandt med den unge jedi Ezra Bridger – en plotlinje, der blev etableret i ‘Star Wars Rebels’-serien.

‘Ahsoka’ får premiere på Disney+ til august.

Lars Mikkelsen har tidligere gjort sig bemærket internationalt med roller i blandt andet ‘House of Cards’, ‘Sherlock’ og ‘The Witcher’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af