Netflix bliver hånet for ‘Love is Blind’s live-fadæse

Netflix bliver hånet for ‘Love is Blind’s live-fadæse
'Love Is Blind' sæson 4. (Foto: Netflix)

Når vi har allermest brug for teknologi, virker det ikke. Det er en livsregel, alle der nogensinde har haft en vigtigt zoommøde kender.

Man skulle alligevel tro, at der var styr på tingene, hvis man som Netflix er en af verdens største streamingtjenester. Men da et verdensomspændende hav af mennesker søndag (aften amerikansk tid) sad klar til at livestreame reunion-afsnittet af fjerde sæson af ‘Love is Blind’, blev de mødt af sort skærm.

På Twitter skrev Netflix først, at der var forsinkelser et par minutter efter programmet skulle være startet:

»Kærlighed er…forsinket #LoveIsBlindLIVE kommer på om 15 minutter!«.

Men da der var gået over en time, var showet dog stadig ikke begyndt hos mange seere i følge The Wrap. Et par timer efter det planlagte starttidspunkt udsendte Netflix en officiel undskyldning via Twitter:

»Til alle der blev længe oppe, stod tidligt op, opgav deres søndag eftermiddag… Vi er utroligt kede af, at livereunionen af ‘Love is Blind’ ikke gik, som vi havde planlagt. Vi filmer det nu, og vi får det på Netflix så hurtigt som det er menneskeligt muligt. Igen, tak – og undskyld«.

Det var dog ikke hvem som helst, der sad klar bag skærmen og delte deres frustration over Netflix’ fuck up, men celebre navne som den kendte politiker Alexandria Ocasio-Cortez og Emmy-vinder Quinta Brunson, der har skabt den populære sitcom ‘Abbott Elementary’.

»Hent syersken Lucia til at fikse det her. Jeg tror på hende«, skrev AOC med reference til kvinden, der kom en af deltagerne til undsætning i ‘Love is Blind’, da hans bukser revnede på bryllupsdagen.

Brunson udstillede fadæsen ved at foreslå det ældste teknik-trick i bogen: Hiv stikket ud, og prøv igen.

At sende på god gammeldags live-tv-facon er forholdsvis nyt farvand for streaminggiganten, der er blevet godt og grundigt latterliggjort for fejlen. Hvilket ikke mindst skyldes den enorme hype, Netflix selv havde kreeret omkring live-eventet. I marts var det en stor begivenhed, da Chris Rocks standup-show ‘Selective Outrage’ blev sendt live via Netflix.

De fleste fans måtte således vente helt til dagen efter, hvor genforeningsafsnittet af ‘Love is Blind’ landede og nu ligger tilgængeligt på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af