Nye anklager mod Jonathan Majors – flere ofre samarbejder om retssag

Nye anklager mod Jonathan Majors – flere ofre samarbejder om retssag
Jonathan Majors. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic)

8. maj skal Jonathan Majors for retten i en sag om vold og chikane mod en kvinde, og meget tyder nu på, at det ikke er et enkeltstående tilfælde.

Branchemediet Variety skriver, at flere ofre samarbejder med statsanklageren på Manhattan i forbindelse med sagen.

Det vides endnu ikke, hvilke anklager kvinderne retter mod skuespilleren kendt for film som ‘The Last Black Man in San Francisco’, ‘Creed III’ og ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’.

Majors advokat Priya Chaudry fastholder hans uskyld, og i en udtalelse til Variety siger hun, at de har »uafviselige beviser« på, at anklagerne er falske.

Men man kan ikke sige andet, end at fundamentet efterhånden er ved at smuldre for den 33-årige stjerne. De seneste dage er han blevet droppet af sin talentmanager og sit pr-bureau, ligesom han er blevet taget af flere kommende filmprojekter.

Det kan meget vel være tegn på, at man i filmbyen ved, at der er flere sager på vej, hvilket Varietys kilder altså underbygger.

Men hvad der reelt er op og ned i sagen, må retssagen i maj vise.

Jonathan Majors har allerede indspillet anden sæson af Marvel-serien ‘Loki’, og Deadline skrev forleden, at man hos Disney endnu ikke har samtaler om at skille sig af med skuespilleren, der var tiltænkt en stor rolle i MCU fremover. Men det kan hurtigt ændre sig.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af