Christopher går fra fisker til superstjerne i Netflix-filmen ‘A Beautiful Life’ – se den fulde trailer

Christopher går fra fisker til superstjerne i Netflix-filmen ‘A Beautiful Life’ – se den fulde trailer
Christopher i 'A Beautiful Life'. (Foto: Martin Dam Kristensen/ Netflix)

»Hvordan kan det være en mand med din stemme står og sorterer hummer nede i havnen?«, lyder det i den nye trailer til ‘A Beautiful Life’.

Her har musikeren Christopher sin første filmhovedrolle som fiskeren Elliott, der bærer rundt på en gylden stemme i det skjulte. Han bliver dog opdaget af den storskrydende manager Suzanne (Christine Albeck Børge), da hun hører ham synge til en fest, hvor han ellers bare har lovet sin ven at »spille noget guitar«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For at gøre ham til en superstjerne tager hun ham under sin vinge og sender ham i studiet med datteren Lilly (Inga Ibsdotter Lilleaas), der er hitproducer. Men er han en stjerne på ‘A Star Is Born’-måden, eller som Lilly siger »en fuld fisker med en guitar?«. Det viser sig, mens der lader til at opstå sød musik mellem de to.

‘A Beautiful Life’ er en dansk Netflix-produktion med Mehdi Avaz som instruktør, der sidste år stod bag streamingtjenestens ‘Toscana’ med Anders Matthesen i hovedrollen. Her havde Christopher også en birolle. ‘Toscana’ blev en publikumssucces, men fik en hård medfart af kritikerne.

Mehdi Avaz fik et stort gennembrud med sine brødre Milad Avaz og Misam Avaz, da de i 2017 lavede biografhittet ‘Mens vi lever’.

‘A Beautiful Life’ kan ses på Netflix 1. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af