Harrison Ford gav følelserne frit løb ved verdenspremieren på ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’

Harrison Ford gav følelserne frit løb ved verdenspremieren på ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’
Harrison Ford og Mads Mikkelson ved Cannes-premieren på 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'. (Foto: Samir Hussein/WireImage)

I går aftes fik ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ verdenspremiere under filmfestivalen i Cannes, og det blev en følelsesladet begivenhed for dens ikoniske hovedrolleindehaver Harrison Ford, der blandt andet var flankeret af Mads Mikkelsen på den røde løber.

Under publikums seksminutter lange klapsalver får den ellers hårdføre 80-årige Ford en tåre i øjenkrogen – måske fordi han ved, at ‘Dial of Destiny’ bliver den sidste film i serien om den heltemodige arkæolog Indiana Jones.

»Det her er den sidste film i serien, og det er den sidste gang, jeg kommer til at spille karakteren. Jeg forudser, at det vil være sidste gang, han optræder i en film«, sagde han forleden til Total Film.

Se et klip af den overvældede stjerne efter premieren på ‘Dial of Destiny’ her:

Umiddelbart før visningen af filmen blev Ford overrasket med en æres-Guldpalme. Arrangørerne viste en montage af klip fra skuespillerens karriere, der indeholdt alt fra ‘Star Wars’ til ‘The Fugitive’, før de overrakte ham prisen.

I sin takketale sagde Ford:

»Jeg er meget rørt af det her. De siger, at når du er ved at dø, ser du dit liv passere revy, og jeg så lige mit liv passere revy«.

Se et klip fra talen her:

Her ses Ford smilende modtage den særlige pris fra Cannes-direktør Iris Knobloch før visningen:

Det var en glædens dag for Ford, der mødte det store pressefremmøde på den røde løber før visningen side om side med Mads Mikkelsen.

Mikkelsen havde allerede tidligere på festivalen hyggesnakket med Grindelwald-kollegaen Johnny Depp til premieren på Depps Cannes-aktuelle film ‘Jeanne du Barry’.

I filmen volder Mikkelsen Indy problemer som den tidligere nazist Voller, men i dagens anledning var de to på samme hold:

Mads Mikkelsen og Harrison Ford ved Cannes-premieren på ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’. (Foto: Samir Hussein/Getty Images)

I følge Daily Mail fremhævede Ford i sin takketale efter filmen en af de andre stjerner fra filmen, der havde løftet den op på et højt niveau:

»Jeg er meget stolt af at sige, at denne her film er fantastisk, og det her er en af grundene til det«, sagde Ford og pegede på ‘Fleabag’-stjerne Phoebe Waller-Bridge, der også gjorde ham selskab på den røde løber:

Phoebe Waller-Bridge og Harrison Ford ved Cannes-premieren på ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’. (Foto: Andreas Rentz/Getty Images)
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af