Hedonismen hersker i traileren til The Weeknds omdiskuterede ‘The Idol’

Hedonismen hersker i traileren til The Weeknds omdiskuterede ‘The Idol’
'The Idol'. (Foto: HBO Max)

Den nye trailer til Abel ‘The Weeknd’ Tesfayes omtalte serie ‘The Idol’ er landet, og den lever op til sit rygte med musikeren iført solbriller og hestehale – og desuden masser af strip.

Tidligere på måneden debuterede de første afsnit af serien med Lily-Rose Depp i hovedrollen som den letpåklædte popstjernekomet Jocelyn på Cannes Film Festival, hvor blandt andre Soundvenues udsendte fik set alt for meget af den unge skuespillers hud.

Thrillerserien handler om Jocelyns vanvittige liv i en branche, der byder på en uendelig række fristelser. Ikke mindst serveret af natklubejeren Tedros, spillet af Tesfaye, som Jocelyn forføres af.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tesfaye har selv været med til at udvikle serien sammen med Reza Fahim og ‘Euphoria’-skaberen Sam Levinson, der også instruerer alle afsnittene.

I rollerne omkring det cokesniffende par ses blandt andre Dan Levy, Eli Roth, Jane Adams og musikerne Troye Sivan og Moses Sumney.

‘The Idol’ har allerede inden premieren i Cannes været hjemsøgt af konflikt, da arbejdsforholdene blev beskrevet som et »shitshow« i en afslørende Rolling Stone-artikel. Efterfølgende har Abel Tesfaya fortalt, at han ofrede sit helbred og hjem for serien og senest kommenteret på den splittede modtagelse i Cannes.

Tesfaye optrådte som sig selv i ‘Uncut Gems’ med Adam Sandler, men i ‘The Idol’ får vi altså set hans skuespilsevner testet i en helt anden rolle.

‘The Idol’ kan ses på HBO Max fra den 5. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af