Internettet smelter sammen over Janelle Monáes sexpositive musikvideo til ‘Lipstick Lover’

Internettet smelter sammen over Janelle Monáes sexpositive musikvideo til ‘Lipstick Lover’
'Lipstick Lover'. (Foto: Screenshot)

De seneste fem år har Janelle Monáe sat musikken på pause til fordel for en hurtigt accelererende skuespilkarriere med roller i film som ‘Moonlight’, ‘Hidden Figures’, ‘Antebellum’ og senest ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’.

Men nu er hun tilbage i stor stil på den musikalske front med det kommende album ‘The Age of Pleasure’, hvorfra vi indtil videre har få de to singler ‘Float’ og ‘Lipstick Lover’.

Albummet bliver Monaés første siden ‘Dirty Computer’, der fik stor ros med på vejen af Soundvenues anmelder Sofie Kock Aukdal.

Og især sidstnævnte single samt dens tilhørende musikvideo har fået internettet til at koge over grundet dens sexpositive budskab, som ikke er faldet i god jord hos alle.

Der bliver i den grad også skruet op for temperaturen i musikvideoen, som kan ses her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der har da også været adskillige positive kommentarer fra fans, som hylder Janelle Monáe i kommentarsporet for hendes cool selvsikkerhed og portrættering af feminitet. Film- og musikstjernen har før været godt tilknappet, men i ‘Lipstick Lover’ slipper hun kroppen fri.

»Dette føles meget tilpasset det kvindelige blik, og jeg elskede det helt sikkert! Alt omkring det føles, som om sommeren er på vej!«, skriver en begejstret bruger, mens en anden priser Monáes inklusion af alle kropstyper og hudfarver:

»Jeg elsker, hvordan hun highlighter naturlig skønhed! Alle former, farver og størrelser!«.

‘The Age of Pleasure’ udkommer 9. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af