Pedro Pascal fik øjenbetændelse af at lade fans stikke tommelfingrene i hans øjne efter ‘Game of Thrones’

Pedro Pascal fik øjenbetændelse af at lade fans stikke tommelfingrene i hans øjne efter ‘Game of Thrones’
Pedro Pascal som Oberyn Martell i 'Game of Thrones'. (Foto: HBO Max)

‘The Last of Us’-stjernen Pedro Pascal plejede at lade ‘Game of Thrones’-fans tage billeder med ham, hvor de havde deres tommelfingre over hans øjne, indtil han fik en øjeninfektion ud af det.

Det fortæller han i et rundbordsinterview med The Hollywood Reporter.

»Jeg kan huske, at tidligere – på grund af ‘Game of Thrones’ og den måde min karakter døde, tal om at røre – var folk vilde med at tage selfies med deres tommelfingre i mine øjne. Til at starte med, fordi jeg var så oprigtig og glad for showet og karakterens succes, at jeg lod dem gøre det! Og så kan jeg huske, jeg fik lidt af en øjeninfektion«, fortæller Pascal.

Trenden med at putte fingrene i Pascals øjne startede som en hyldest til hans ‘Game of Thrones’-karakter Oberyn Martells ikoniske dødsscene, hvor kæmpemanden The Mountain presser modstanderens øjne ind i hovedet med sine tommelfingre og knuser hans kranie med hænderne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Pascal sad i samtale med ‘Succession’s Kieran Culkin, Evan Peters fra ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’, Michael Imperioli fra ‘The White Lotus’, Damson Idris fra ‘Snowfall’ og Jeff Bridges fra ‘The Old Man’.

Pascals kommentar kom efter Culkin havde sagt, at fans af ‘Succession’ har en tendens til at røre ved Roman-skuespilleren, når de så ham, som svar på spørgsmålet om, hvad skuespillerne hver især bliver genkendt for, og hvad fans siger til dem, når de ser dem.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af