Pedro Pascal tilslutter sig stjernespækket ‘Gladiator 2’-cast

Pedro Pascal tilslutter sig stjernespækket ‘Gladiator 2’-cast
Pedro Pascal som Oberyn Martell i 'Game of Thrones'. (Foto: HBO Max)

For nylig blev det afsløret, at Connie Nielsen vender tilbage i sin ‘Gladiator’-rolle, når instruktør Ridley Scott fortsætter sin Oscar-belønnede filmfortælling fra 2000.

Nu slutter ‘The Last of Us’-stjerne Pedro Pascal sig til det stjernespækkede projekt, der allerede har Paul Mescal (‘Aftersun’), Barry Keoughan (‘The Banshees of Inisherin’), ‘Stranger Things’-talentet Joseph Quinn og Denzel Washington på rollelisten. Det skriver Deadline.

At Pascal har flair for kampe med gladiator-fornemmelser, beviste skuespilleren allerede tilbage som Oberyn Martell i ‘Game of Thrones’. Det vides dog ikke på nuværende tidspunkt, hvilken rolle Pascal skal spille i den kommende ‘Gladiator 2’.

Fortsættelsen udspiller sig 20 år efter handlingen i den oprindelige film. Mescal skal spille Romerrigets nye overhoved, Lucius, som er søn af Connie Nielsens karakter Lucilla og nevø til den afdøde Commodus, som blev spillet af Joaquin Phoenix i den første film.

Filmen er sat til at gå i optagelse henover sommeren og få amerikansk premiere 22. november 2024 i følge The Playlist.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af