Connie Nielsen vender tilbage i ‘Gladiator 2’ – får selskab af ‘Stranger Things’-talent

Connie Nielsen vender tilbage i ‘Gladiator 2’ – får selskab af ‘Stranger Things’-talent
Connie Nielsen og Joaquin Phoenix i 'Gladiator'. (Foto: PR)

Det imponerende cast til Ridley Scotts ventede opfølger til Oscar-vinderen ‘Gladiator’ fra 2000 bliver ved med at vokse.

Filmmediet Deadline skriver, at Connie Nielsen har færdiggjort sine forhandlinger om at vende tilbage til franchisen i rollen som Lucilla.

Deadline skriver videre, at ‘Stranger Things’-stortalentet Joseph Quinn er i fuld sving med at lukke forhandlingerne om at spille Kejser Caracalla i ‘Gladiator 2’.

De to stjerneskuespillere tilslutter sig et allerede overdådigt cast med Paul Mescal (‘Aftersun’) i hovedrollen samt Denzel Washington og Barry Keoghan (‘The Banshees of Inisherin’) på flankerne.

Samtidig vender Ridley Scott tilbage for at instruere løjerne. Den oprindelige ‘Gladiator’-storfilm indbragte Scott hans anden Oscar-nominering for bedste instruktion.

‘Gladiator 2’ udspiller sig 20 år efter handlingen i den oprindelige film. Mescal skal spille Romerrigets nye overhoved, Lucius, som er søn af Connie Nielsens karakter Lucilla og nevø til den afdøde Commodus, som blev spillet af Joaquin Phoenix i den første film.

Filmen er planlagt til premiere 22. november 2024.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af