Denzel Washington genforenes med Ridley Scott i ‘Gladiator 2’

Denzel Washington genforenes med Ridley Scott i ‘Gladiator 2’
Denzel Washington i 2009. (Foto: Sean Gallup/Getty Images)

‘Gladiator 2’ tegner til at blive en stjernespækket affære.

Udover Paul Mescal i hovedrollen er Denzel Washington også på tale til en stor rolle i filmen. Det skriver branchemediet Deadline.

Washington er efter sigende i slutfasen af at forhandle sin kontrakt på filmen, der bliver hans første samarbejde med Ridley Scott siden ‘American Gangster’ fra 2007.

Den dobbelte Oscar-vinder har tidligere haft et langvarigt samarbejde med Ridleys afdøde bror, Tony Scott, i mesterværker som ‘Déjà Vu‘ og ‘Man on Fire‘.

‘Gladiator 2’ udspiller sig 20 år efter handlingen i den oprindelige film. Mescal skal spille Romerrigets nye overhoved, Lucius, som er søn af Connie Nielsens karakter Lucilla og nevø til den afdøde Commodus, som blev spillet af Joaquin Phoenix i den første film. Det vides endnu ikke, hvem Washington skal spille.

Den første film blev en stor succes ved billetlugerne med en omsætning på over 450 millioner dollar og vandt desuden fem Oscars, herunder for bedste film.

‘Gladiator 2’ er planlagt til premiere 22. november 2024. Inden da er Ridley Scott aktuel med sin store ‘Napoleon’-film, der har Joaquin Phoenix i titelrollen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af