Shakira »trygler« eftersigende Tom Cruise om at stoppe med at flirte med hende efter datingrygte

Shakira »trygler« eftersigende Tom Cruise om at stoppe med at flirte med hende efter datingrygte
Tom Cruise og Shakira ved Formel 1 Grand Prixet i Miami i maj 2023. (Foto: Picture Alliance)

Datingrygterne har svirret omkring Tom Cruise og Shakira, efter de blev set sammen til Formel 1-løb i Miami tidligere denne måned.

Men selvom Cruise eftersigende var meget interesseret, bliver den potentielle romance nu lukket ned, inden den nåede at komme i gang. Det fortæller en kilde til Heat Magazine (via The Mirror) om emnet, der har tiltrukket stor opmærksomhed.

‘Top Gun: Maverick’-stjernen var ellers tilsyneladende blevet varm på den colombianske sanger.

»Han gik derfra overbevist om, at de havde en rigtig forbindelse, som de var nødt til at bygge på«, siger kilden og beskriver, at Cruise »sitrede« og »opførte sig« på samme måde, som han gjorde, da han begyndte at date ekskonen Katie Holmes.

Den 60-årige Cruise havde efterfølgende snakket om Shakira med sine venner og åbenbart beskrevet hende som sin »drømmekvinde«.

Desværre for Cruise har Shakira det ikke på samme måde.

Sangeren havde bare været »venlig« og poseret med skuespilleren under racerløbet.

Hele situationen er dog »for meget« for Shakira.

»Hun vil ikke ydmyge ham eller gøre ham ked af det, men der er ikke nogen tiltrækning eller romance for hende – hun var bare venlig. Hun er smigret, men ikke interesseret«, fortæller kilden, der også siger, at den 46-årige sanger har »tryglet ham om at stoppe med at flirte med hende«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af