Tom Hanks peger på sin favorit til at blive den næste James Bond

Tom Hanks peger på sin favorit til at blive den næste James Bond
Tom Hanks. (Foto: Christopher Polk/Getty Images for People's Choice Awards)

Der skal findes en ny skuespiller til den ikoniske rolle som Agent 007, og rygtebørsen bobler med kandidater.

Nu fortæller Tom Hanks, at han gerne ser en af de mest omtalte kandidater få rollen:

»Forstå det her: James Bond har licens til at dræbe. Jeg ville give den licens til Idris Elba bare baseret på det arbejde, jeg har set ham lave«, fortæller han til BBC.

Nogle gang puster skuespillere til ilden om deres eget Bond-rygte, som Richard Madden i en sjov video med Stanley Tucci, men for Elba er det alle andre end ‘Luther’-stjernen selv, der holder liv i håbet om, at han kommer til at spille Bond:

»Det er ikke et mål for min karriere. Jeg tror ikke at – du ved – spille Bond vil tilfredstille nogle af mine personlige behov. Det vil helt sikkert tilfredstille en nations vilje. Jeg vil ikke lyve, hvert et hjørne af verden jeg besøger, og jeg snakker om forskellige kulturer, så siger de altid ‘Bond’«, har Elba fortalt i podcasten ‘The Shop‘.

»Jeg føler, det er større end mig på det her tidspunkt. Det er større end mig. Du ved, det er ikke et spørgsmål om ‘skal jeg, gør jeg, vil jeg’, det er noget, nationens vilje dikterer nogle gange«, fortæller han videre.

Soundvenues Bond-entusiast Alexander Grevy har sammenfattet et overblik over de vigtigste kandidater til den ikoniske rolle med fordele og ulemper ved hver.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af