Armie Hammer skal ikke i retten i voldtægtssag

Armie Hammer skal ikke i retten i voldtægtssag
Armie Hammer. (Foto: Noam Galai/Getty Images.)

Armie Hammer skal ikke i retten i sin sag om voldtægt. Det melder Los Angeles politiafdeling nu ud.

Politiet har de sidste to år undersøgt en episode beskrevet af Hammers tidligere partner, der er kendt under navnet Effie, som et voldsomt seksuelt overgreb i 2017.

I en udtalelse siger politiet (via Variety):

»I den her sag har advokaterne foretaget en ekstremt grundig undersøgelse, men vurderet, at der på nuværende tidspunkt er utilstrækkelige beviser til at anklage Hr. Hammer for en forbrydelse,« og fortsatte:

»Som advokater har vi et etisk ansvar for kun at anklage i sager, som vi kan bevise mod rimelig tvivl… På grund af kompleksiteten i forholdet og manglende evne til at bevise en forceret seksuel hændelse uden samtykke er vi ikke i stand til at bevise sagen mod rimelig tvivl«.

Hammers skuespillerkarriere har været lagt på is, siden flere kvinder beskyldte ham for krænkende adfærd og endda kannibalisme. Men efter udmeldingen fra politiet, skriver Hammer på Instagram:

»Jeg er politiets undersøger meget taknemmelig for at have foretaget en grundig undersøgelse, og at komme til den konklusion, som jeg hele tiden har stået ved, at der ikke blev begået nogen forbrydelse. Jeg ser frem til at begynde det, der bliver en lang, svær proces med at sætte mit liv sammen igen, nu når mit navn er renset«.

Efter politiets beslutning sagde Effie i en udtalelse til CNN:

»Jeg er skuffet over Los Angeles’ politis beslutning om ikke at anklage Armie Hammer. Jeg følte en pligt til at tale ud og indlevere en rapport for at prøve at holde Armie ansvarlig for al den skade og traume, han har påført mig og for at beskytte andre kvinder fra at opleve lignende misbrug«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af